Картопляні оладки можна віднести до простих страв, але з італійською душею. До неї входять мінімум інгредієнтів, а ще її можна віднести до пісних страв. Оладки з картоплі чудово доповнять стіл під час Різдвяного посту у будь-який день.

Читайте також Готуйте Легко! Обід або вечеря за лічені хвилини

Ця страва для тих, хто хоче приготувати щось незвичне, але щоб вийшло з першого разу. Картопляні оладки з сиром – це поєднання знайомого з чимось оригінальним.

Рецепт картопляних оладок з сиром

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  • Помиту картоплю відварюємо до готовності зі шкіркою, охолоджуємо. Чистимо і розминаємо, як на пюре.
  • Додаємо яйце, нарізану улюблену зелень, спеції і часник. Далі додаємо натертий сир пармезан. Ретельно перемішуємо масу та формуємо вологими руками оладки.
  • Додатково обвалюємо в пармезані, потім в борошно.
  • Смажимо картопляні оладки на гарячій сковорідці з олією приблизно по 3 хвилини з кожної сторони на середньому вогні.
  • Подавайте їх до столу зі сметаною на сніданок, або просто як гарнір до основної страви.

Смачного!