Смачний та корисний суп з броколі, морквою та картоплею, чудово доповнить пісне меню. Також можна додати кабачок, стручкову квасолю, шпинат. Дуже легко і швидко готується і не потрібно витрачати багато часу на кухні.

Читайте також Рецепт крем-супу з горошком: пісна страва на кожен день

Рецепт супу

  1. Помийте капусту броколі, розділіть на суцвіття.
  2. Картоплю почистіть, помийте, наріжте кубиками.
  3. Почистіть цибулю, моркву, цибулю подрібніть ножем, моркву – наріжте соломкою.
  4. На пательні з олією обсмажте цибулю з морквою протягом 5-7 хвилин.
  5. У каструлю з окропом викладіть картоплю, варіть протягом десяти хвилин. Далі – викладіть цибулю, моркву, капусту, додайте сіль, перець, варіть до готовності.
  6. Петрушку помийте, подрібніть ножем.
  7. Налийте готовий суп у тарілку, задекоруйте петрушкою. Смачного!