Ольга Мартиновська поділилась з шанувальниками рецептом смачного та корисного салату, який можна готувати під час Великого посту. За словами судді пророщені боби машу містять багато поживних речовин, які ви маєте обов'язково спробувати. За бажанням до салату можете додати огірок й інші овочі.

Читайте також Ольга Мартиновська розповіла про свої стосунки з Володимиром Ярославським: деталі спільної книги

Рецепт салату

Він був створений спеціально для людей, які виходять із Великого посту. Але можна готувати його і під час. Попри те, що салат легкий, він ще і доволі ситний, адже там є пророщені боби машу, – прокоментувала Ольга Мартиновська

  1. Для приготування салату заздалегідь ретельно промийте боби машу, залийте чистою холодною водою, накрийте рушником, залиште на ніч. Вранці злийте воду, залиште ще на добу. Зберіть паростки, викладіть у банку, зберігайте у холодильнику.
  2. Для приготування соусу усі інгредієнти подрібніть у блендері.
  3. Помийте редиску, наріжте кільцями.
  4. Листя шпинату помийте.
  5. Зелену цибулю помийте, подрібніть ножем.
  6. Стручки молодого горошку бланшуйте протягом однієї хвилини в окропі. Далі – брюссельську капусту.
  7. У мисці з'єднайте усі інгредієнти салату, додайте сіль, перець, змастіть соусом.
  8. Викладіть на тарілку. Смачного!