Начинкою може бути не лише сир. Зокрема, чудово підійде тушкована капуста чи картопляне пюре.

Варто спробувати Страва з глибини віків: готуємо фантастичний кандьор з картоплею та пшоном

Плацинди

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4

Дивіться, як готувати плацинди: відео

Приготування:

  1. Яйця з'єднайте з водою і влийте оцет. Всипте сіль і порціями просійте борошно. Замісіть м'яке, доволі липке тісто. Залиште його відпочити під рушником на 20 – 30 хвилин.
  2. Для начинки бринзу з'єднайте з моцарелою. Додайте яйце і спеції. Подрібніть зелень і теж додайте до сиру.
  3. Тісто поділіть на приблизно 8 шматків. Поверхню та руки змастіть олією. Викладіть тісто в посуд, змащений олією, і залиште відпочити на 15 хвилин.
  4. Кожен шматок тіста розтягніть в тонкий пласт діаметром приблизно 20 – 24 сантиметри. Викладіть начинку і закрийте краями тіста. Смажте в достатній кількості олії до рум'яності.