Зима – пора для затишного чаювання. Для того, щоб зробити його особливо чарівним, слід приготувати щось смачненьке. Торт з вишнями – один з найкращих варіантів, у чому ви можете переконатися завдяки легкому рецепту.

Не пропустіть Покращить настрій та чудово зігріє: покроковий рецепт зимової кави

Рецепт пляцок з вишнями

  • Час: 1 година + час на випікання
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Яйця, щіпку солі та цукор збийте до стійких піків.
  2. У вулику миску викладіть 120 грамів просіяного борошна, какао, крохмаль та розпушувач все перемішайте.
  3. З'єднайте поступово яєчну масу та сухі інгредієнти.
  4. У форму розміром 28 на 18 вилийте шоколадне тісто.
  5. Розігрійте духовку до 180 градусів і помістіть туди деко.
  6. Час випікання 30 хвилин.
  7. Вишню цукор з'єднайте та доведіть до кипіння на вогні.
  8. Тушкуйте приблизно 5 хвилин.
  9. Вишні процідіть через сито, а готовий шоколадний торт розріжте на 3 частини.
  10. Для крему з'єднайте всі інгредієнти та збийте до пишної консистенції.
  11. На красиве блюдо викладіть перший корж, вилийте сік від вишень для просочування. Викладіть частину крему та розрівняйте його.
  12. Викладіть вишні.
  13. Повторюйте те саме з іншими коржами.
  14. Вкінці верхній корж намастіть крем і поставте торт у холодильник (мінімум на 4 години).
  15. За бажання прикрасьте тертим шоколадом.