Лише з двох інгредієнтів: рецепт домашнього морозива з полуниці

4 липня 2024, 17:17
Читать новость на русском

Джерело:

Shuba

Щоб приготувати домашнє морозиво, вам не знадобляться ані яйця, ані спеціальні форми. Ба більше, цей неймовірний десерт потребує лише двох інгредієнтів! Всього кілька хвилин вашого часу – і ви зможете насолоджуватися смачним морозивом, зробленим власноруч, без зайвих клопотів.

Морозиво застигає за 5 – 6 годин. Тому краще робити його ввечері.

Варто спробувати Як в найкращих паризьких кафе: рецепт крем-брюле з ідеальною карамельною скоринкою

Полуничне морозиво

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 6
Інгредієнти:
– 500 грамів полуниці;
– 200 грамів згущеного молока.

Приготування:

  1. Полуницю добре помийте, обсушіть та видаліть плодоніжки.
  2. Наріжте полуницю шматочками та перекладіть у миску, додайте згущене молоко та перебийте занурювальним блендером до однорідності.
  3. Розлийте у пластикові стаканчики та встроміть у центр дерев’яні палички для морозива.
  4. Поставте стаканчики в морозилку до повного заморожування.
  5. Перед споживанням дістаньте морозиво з морозилки й дайте йому хвилин 5 – 10, щоб підтанути.
Сподобався рецепт? Спробуйте ще приготувати французькі млинці з полуницею та вершковим кремом.