Лише з двох інгредієнтів: рецепт домашнього морозива з полуниці
4 липня 2024,
17:17
Читать новость на русском
Джерело:
ShubaЩоб приготувати домашнє морозиво, вам не знадобляться ані яйця, ані спеціальні форми. Ба більше, цей неймовірний десерт потребує лише двох інгредієнтів! Всього кілька хвилин вашого часу – і ви зможете насолоджуватися смачним морозивом, зробленим власноруч, без зайвих клопотів.
Морозиво застигає за 5 – 6 годин. Тому краще робити його ввечері.
Варто спробувати Як в найкращих паризьких кафе: рецепт крем-брюле з ідеальною карамельною скоринкою
Полуничне морозиво
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 6
– 500 грамів полуниці;
– 200 грамів згущеного молока.
Приготування:
- Полуницю добре помийте, обсушіть та видаліть плодоніжки.
- Наріжте полуницю шматочками та перекладіть у миску, додайте згущене молоко та перебийте занурювальним блендером до однорідності.
- Розлийте у пластикові стаканчики та встроміть у центр дерев’яні палички для морозива.
- Поставте стаканчики в морозилку до повного заморожування.
- Перед споживанням дістаньте морозиво з морозилки й дайте йому хвилин 5 – 10, щоб підтанути.