Полуничне тирамісу – відмінний варіант не тільки для подарунка у святковий день, а й для чаювання з рідними чи друзями. Такий десерт неймовірно ніжний, повітряний, вміру солодкий та ароматний.

Читайте також Чим снідати влітку: 3 рецепти апетитних страв для гарного початку дня

Рецепт тирамісу з полуницею

  • Час: 2 години
  • Порції: 8

Приготування:

  • Для просочування збиваємо всі інгредієнти для джему.
  • Для крему збиваємо вершки до загущення, додаємо решту інгредієнтів та перебиваємо міксером.
  • Частину полуниці нарізаємо дрібненькими кубиками.


Полуничне тирамісу / Фото Tatyanas every day food

  • Печиво нарізаємо так, щоб одна сторона була рівною та викладаємо у форму, формуючи бортики. На дно кладемо ціле печиво та в щілинки крихти печива.
  • Просочуємо все джемом та зверху викладаємо полуницю та шар крему. Потім знову печиво, джем, полуниця, крем. Та за бажанням зверху прикрасьте ще фруктами.
  • Відправляємо торт в холодильник для стабілізації крему.

Смачного!