Полуниця у власному соку: незамінний рецепт на зиму

18 червня 2024, 23:37
Читать новость на русском

Джерело:

Beszamel

Насолоджуватися полуницею взимку також можна. Для цього варто просто закрутити її у банках у сиропі. Таким чином улюблена літня ягода може стати ідеальним доповненням, наприклад, до ваших сирничків у холодну пору року.

Полуниця в сиропі проста в приготуванні, а також є чудовим додатком до десертів. Зробіть вдосталь запасу, бо захочеться ще і ще!

До теми Освіжає в одну мить: простий рецепт вишневого лимонаду з м'ятою

Полуниця у сиропі на зиму

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 2 кілограми полуниці;
– 1 кілограм цукру;
– 2 склянки води.

Приготування:

  1. Полуницю промийте, видаліть плодоніжки та розкладіть по банках.
  2. Закип'ятіть воду і розчиніть в ній цукор.
  3. Полуницю слід залити гарячим сиропом і відразу закрити ошпареними кришками.
  4. Пастеризуйте 10 хвилин.
  5. Дістаньте банки, переверніть догори дном і дайте охолонути.
Це така смакота: як приготувати поживний салат