Полуниця у власному соку: незамінний рецепт на зиму
18 червня 2024,
23:37
Читать новость на русском
Джерело:
BeszamelНасолоджуватися полуницею взимку також можна. Для цього варто просто закрутити її у банках у сиропі. Таким чином улюблена літня ягода може стати ідеальним доповненням, наприклад, до ваших сирничків у холодну пору року.
Полуниця в сиропі проста в приготуванні, а також є чудовим додатком до десертів. Зробіть вдосталь запасу, бо захочеться ще і ще!
До теми Освіжає в одну мить: простий рецепт вишневого лимонаду з м'ятою
Полуниця у сиропі на зиму
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
– 2 кілограми полуниці;
– 1 кілограм цукру;
– 2 склянки води.
Приготування:
- Полуницю промийте, видаліть плодоніжки та розкладіть по банках.
- Закип'ятіть воду і розчиніть в ній цукор.
- Полуницю слід залити гарячим сиропом і відразу закрити ошпареними кришками.
- Пастеризуйте 10 хвилин.
- Дістаньте банки, переверніть догори дном і дайте охолонути.