Помідори вийдуть ароматними та дуже смачними. Вони точно вам сподобаються.

Варто спробувати Ніби щойно приготований: рецепт салату з молодої капусти на зиму

Помідори по-італійськи

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 2

Приготування:

  1. Помідори помийте і розріжте навпіл. Цибулю і часник почистьте. Цибулю наріжте тонкими напівкільцями, а часник – слайсами.
  2. На дно простерилізованих банок покладіть шматочки цибулі й часнику, перець горошком, лаврові листки, коріандр, рівномірно розлийте олію. Зверху викладіть половинки помідорів.
  3. Закип'ятіть воду, додайте сіль, цукор і оцет. Одразу залийте помідори та накрийте металевими кришками.
  4. У великій каструлі нагрійте воду, поставте в неї банки з помідорами, доведіть до кипіння і стерилізуйте 10 хвилин. Потім закатайте банки кришками. Переверніть, охолодіть і помістіть на зберігання в сухе і темне місце.