Сьогодні, 20 травня, українська кондитерка Ліза Глінська вийшла заміж за свого обранця – Максима Большакова. Відомо, що у нього є син від попередніх стосунків, Єлизавета – вдруге одружена. Церемонія відбулася у столиці.

Читайте також Я мріяла про красиве весілля, – Глінська виходить заміж у травні

Кондитерка заручилася ще минулого року під час поїздки в Домініканську Республіку, весілля з коханим на дату 20 травня 2022 року запланували заздалегідь. Дівчина зізналася, що скасувала його, щойно в Україні почалася війна. Але після довгих роздумів кондитерка таки наважилася на весілля, щоправда, тоді на підготовку до нього у неї залишилося всього два дні.


Максим Большаков, Ліза Глінська, сестра Таня, мама і тато кондитерки / Фото з соцмережі Глінської

Сьогодні відбулася скромна урочиста частина молодят, на якій були присутні близькі рідні та сестра кондитерки – Таня.


Фото з соцмережі Глінської

Ліза Глінська повідомила про своє весілля кількома фото в соціальних мережах, які мило підписала "Попри все, люблю тебе, Максим Большаков".


Фото з соцмережі Глінської

На церемонію дівчина вбрала блакитну сукню, вишиту білою ниткою, синьо-жовтий вінок та зробила легкий мейк. Для весільного букета Ліза обрала білі півонії.

Ми це зробили! Попри дощ та війну… А одразу після була сирена,
– прокоментувала у відео Глінська

Відомо, що для пари це вже не перше одруження. Ліза та Максим вже були у стосунках. Дівчина розлучилася з попереднім чоловіком після важкої втрати дитини. Пара не змогла подолати цей біль разом. Глінська поголила голову та поринула в навчання: спочатку зайнялася візажем, а згодом – кулінарією.

Єлизавета неодноразово наголошувала, що приготування їжі відволікало її від проблем. Дівчина наважилася спробувати себе в кулінарному шоу на одному з українських телеканалів, у якому перемогла, а через кілька років стала його суддею.