Та й зайвого жиру в курячих стегенцях буде не так багато. Адже ви приготуєте їх без шкіри.

Рецепт курячих стегон із цитрусовими

Час: 2 години 35 хвилин

Порції: 6

Читайте також Ап – і готово: три смачні та швидкі страви з куркою

Приготування:

  1. Розігрійте сковорідку-гриль на середньому вогні.
  1. У мисці змішайте кінзу, базилік, зелену цибулю, 2 столові ложки олії, сік та цедру лайма, цукор, імбир, сіль і перець.


Фото Damn delicious

  1. У великій мисці змішайте суміш курки та кінзи. Маринуйте м'ясо від 2 – 8 годин, періодично перевертаючи. Злийте курку з маринаду.
  1. Обсмажте курячі стегна на сковорідці 10 – 20 хвилин.


Фото Damn delicious

  1. Подавайте страву зі шматочками лайма чи лимона.

Смачного!