Та й зайвого жиру в курячих стегенцях буде не так багато. Адже ви приготуєте їх без шкіри.
Рецепт курячих стегон із цитрусовими
Час: 2 години 35 хвилин
Порції: 6
Читайте також Ап – і готово: три смачні та швидкі страви з куркою
Приготування:
- Розігрійте сковорідку-гриль на середньому вогні.
- У мисці змішайте кінзу, базилік, зелену цибулю, 2 столові ложки олії, сік та цедру лайма, цукор, імбир, сіль і перець.
Фото Damn delicious
- У великій мисці змішайте суміш курки та кінзи. Маринуйте м'ясо від 2 – 8 годин, періодично перевертаючи. Злийте курку з маринаду.
- Обсмажте курячі стегна на сковорідці 10 – 20 хвилин.
Фото Damn delicious
- Подавайте страву зі шматочками лайма чи лимона.
Смачного!