Першими на кулінарний іспит прийдуть Соня Плакидюк та Сергій Нікітюк – талановиті судді та наставники проєкту "Топмодель по-українськи".

Читайте також Небанальні страви з маринованою куркою: китайська локшина, пряний рис та лаваш із баклажанами

Вони спробують витримати пекельну "прожарку" від Алекса Якутова, який досі давав жару лише професійним кухарям.

Під час приготування сніданку на YouTube-шоу "Прожарено" він перевірить кулінарні вміння українських зірок і поділиться з гостями та глядачами власними лайфхаками.

Концепція шоу "Прожарено"

Доки Алекс Якутов готуватиме у дві руки, гості шоу спробують приготувати ту саму страву в чотири. Кожен сніданок від Алекса Якутова хоч і виглядатиме, як витвір кулінарного мистецтва, але приготувати його зможуть навіть ті, хто ніколи не захоплювався кулінарією.


Алекс Якутов / Фото Новий канал

Досить готувати на сніданок вівсянку та смажити яйця! Професійний шеф-кухар навчатиме зірок українського шоу-бізу та глядачів, як приготувати смачну страву з простих і доступних продуктів. І, головне, він поділиться з глядачами "фішками", здатними перетворити звичайну страву на мішленівську!

Мої коронні страви – грибна юшка і борщ. Борщ готую на меду. Всі, хто його куштував, сказали, що це страшний приворот. Зазвичай після нього чоловіки тягнуть мене під вінець, – прокоментувала Соня Плакидюк.


Соня Плакидюк / Фото Новий канал

А от Сергій Нікітюк може приготувати не тільки борщ. Ось як він коментує свої кулінарні вміння:

Я дуже педантичний на кухні. Ненавиджу, коли брудно. В мене все має бути ідеально чисто. Перед тим як почати готувати, викладаю продукти і прораховую, що за чим йде. А під час приготування постійно прибираю, – додав фешн-експерт шоу "Топмодель по-українськи".


Сергій Нікітюк / Фото Новий канал

Чи допоможуть ці вміння зірковій парі стати кращими кулінарами проєкту "Прожарено" – дізнаємося вже сьогодні!

Читайте також Мастер Шеф 11 сезон 1 випуск: як зірки шоу-бізу та відомі тіктокери виборювали місце на шоу

Не пропустіть прем'єру нового кулінарного шоу "Прожарено", адже окрім цікавих деталей з життя кумирів, глядачі отримають цінні поради шеф-кухаря та рецепт ситного сніданку.