З цими ароматними, пухкими, наче хмаринка, булочками борщ чи крем-суп – ще смачніші! Чудово вони смакують і просто як перекус, приміром із томатним соусом.

Читайте також Желатин не знадобиться: готуємо домашній холодець правильно

Рецепт часникових булочок

  • Час: 1 година 30 хвилин
  • Порції: 8


Фото Damn delicious

Приготування:

  1. Якщо ви придбали готове тісто – розморозьте його. Якщо замісили самі – залиште підійти при кімнатній температурі.
  1. Розігрійте духовку до 190 – 195 градусів. Деко застеліть шаром пергаменту для випікання.
  1. У центр дека поставте жаротривку мисочку з водою.
  1. Сформуйте з тіста 22 – 24 однакові кульки.
  1. У невеликій посудині змішайте розтоплене масло, подрібнену петрушку, часник і сіль.


Фото Damn delicious

  1. Кульки тіста викладіть на підготовлене деко навколо мисочки з водою, змастіть ароматною сумішшю й посипте пармезаном.
  2. Поставте булочки до духовки й випікайте до золотавого кольору (25 – 30 хвилин).
  3. Обережно вийміть з духовки мисочку з водою. Воду злийте, заповніть мисочку соусом і поверніть у центр дека. Ще раз змастіть верхівки булочок ароматним маслом, що залишилося.

Смачного!