З цими ароматними, пухкими, наче хмаринка, булочками борщ чи крем-суп – ще смачніші! Чудово вони смакують і просто як перекус, приміром із томатним соусом.
Читайте також Желатин не знадобиться: готуємо домашній холодець правильно
Рецепт часникових булочок
- Час: 1 година 30 хвилин
- Порції: 8
Фото Damn delicious
Приготування:
- Якщо ви придбали готове тісто – розморозьте його. Якщо замісили самі – залиште підійти при кімнатній температурі.
- Розігрійте духовку до 190 – 195 градусів. Деко застеліть шаром пергаменту для випікання.
- У центр дека поставте жаротривку мисочку з водою.
- Сформуйте з тіста 22 – 24 однакові кульки.
- У невеликій посудині змішайте розтоплене масло, подрібнену петрушку, часник і сіль.
Фото Damn delicious
- Кульки тіста викладіть на підготовлене деко навколо мисочки з водою, змастіть ароматною сумішшю й посипте пармезаном.
- Поставте булочки до духовки й випікайте до золотавого кольору (25 – 30 хвилин).
- Обережно вийміть з духовки мисочку з водою. Воду злийте, заповніть мисочку соусом і поверніть у центр дека. Ще раз змастіть верхівки булочок ароматним маслом, що залишилося.
Смачного!