Булочки за рецептом Володимира Троцького можна смакувати з теплим молоком, какао або готувати з них бургери. Що обрати, вирішувати тільки вам!

Читайте також Шоколадний торт без цукру: рецепт корисного десерту від тренера

Рецепт приготування булочок на бургери

  1. У глибокій мисці змішайте дріжджі, цукор та сіль – перетріть їх руками.
  2. Молоко підігрійте до кімнатної температури та вилийте до дріжджів. Залишіть опару на 7 – 10 хвилин.
  3. Ретельно просійте борошно через дрібне сито, щоб не було грудочок.
  4. Висипте 1/3 частину борошна до опари, перемішайте та залишіть на 10 хвилин.
  5. Додайте до тіста одне яйце та перемішайте. Висипте до тіста решту борошна та замісіть.
  6. По краю миски вилийте рослинну олію та продовжуйте замішувати еластичне тісто.
  7. Накрийте тісто шаром харчової плівки та залишіть підрости на 20 – 25 хвилин. Ще раз перемішуємо та залишаємо ще на 10 хвилин.
  8. Розділяємо тісто на шматочки, формуємо з них кульки та викладаємо їх на деко.
  9. Змастіть кульки з тіста яйцем та посипте кунжутом.
  10. Дайте їм підійти в теплому місці 30 хвилин та відправляйте в духовку випікатись при температурі 185 градусів. Смачного!