На мить перенесе вас до Японії: традиційна страва з насиченим смаком

26 червня 2024, 22:27
Читать новость на русском

Джерело:

Fajne gotowanie

Шукаєте кулінарне натхнення, яке перенесе вас у найвіддаленіші куточки Японії, не покидаючи власної кухні? Японська кухня – це справжнє свято для почуттів, сповнене насичених смаків і традицій, які сягають століть.

М'ясний бульйон з добавками – це смачна і неповторна страва, яка ідеально підходить для обіду або вечері. Вона є частиною унікальної культури та відправить вас у подорож смаками Країни висхідного сонця.

Цікаво З листкового тіста: як приготувати тарт зі спаржею, яйцями та помідорами

Рамен

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 4


Особлива страва / Фото unsplash

Інгредієнти:
– 1 літр бульйону з птиці;
– 100 грамів локшини Рамен;
– 2 цибулини;
– 1 лист водоростей;
– 100 грамів пагонів бамбука;
– 2 яйця;
– 100 грамів грибів шиїтаке;
– 200 грамів курячого філе;
– 10 грамів кореня імбиру;
– 4 зубчики часнику;
– 5 грамів червоного перцю чилі;
– олія;
– спеції: сіль, перець, соєвий соус, тайські трави.

Приготування:

  1. Додайте в бульйон імбир, часник, водорості, гриби шиїтаке і спеції. Доведіть бульйон до кипіння і варіть 15 хвилин.
  2. Після закінчення цього часу заправте бульйон соєвим соусом.
  3. Тим часом приправте курячі грудки тайськими травами, дрібкою солі та перцю та обсмажте на сковороді з невеликою кількістю олії по 5 хвилин з кожного боку.
  4. Помістіть яйця в холодну воду і варіть 3 хвилини, поки вони не закиплять. Потім залийте холодною водою, щоб зупинити процес варіння.
  5. Всипте локшину у бульйон.
  6. Білу частину цибулі обсмажте на сковороді і перекладіть в миски, в яких будете подавати рамен.
  7. Локшину розділіть і викладіть в миски, залийте бульйоном.
  8. Зверху на локшину викласти розрізане навпіл яйце, нарізану курячу грудку та гриби шиїтаке.
  9. Для подачі за бажанням додайте нарізаний перець чилі та подрібнену зелену цибулю.

Може стати відкриттям: як правильно додавати цибулю при смаженні м'яса.