Середа – маленька п'ятниця. То чом би не приготувати з цієї нагоди смачні домашні бургери? Чудова ідея, правда ж?
Читайте також Ап – і готово: три смачні та швидкі страви з куркою
Гострі бургери з курятиною та соусом шрирача
- Час: 4 години 30 хвилин
- Порції: 6
Фото Damn delicious
Приготування:
Приготуйте маринад: у великій мисці з'єднайте розтоплене вершкове масло, огірковий розсіл та шрирачу.
Покладіть у маринад м'ясо курячих стегон, гарненько перемішайте й залиште на 4 – 8 годин.
- В окремомій посудині змішайте борошно, кукурудзяне борошно, розпушувач, каєнський перець, 2 чайні ложки солі і 2 чайні ложки перцю. Вийміть курку з маринаду і дайте стекти надлишку. Потім занурте в борошняну суміш, потім у масляну суміш і знову в борошняну суміш, притиснувши до основи.
- Нагрійте олію у великій каструлі або фритюрниці. Коли температура олії сягне 180 градусів – можна смажити.
- Смажте м'ясо до золотавої скоринки, періодично перевертаючи, 4 – 5 хвилин. Перекладіть на деко з решіткою.
Фото Damn delicious
- У невеликій мисці змішайте майонез та шрирачу.
- Для подачі:
- змастіть половинку булочки майонезом та соусом шрирача;
- покладіть зверху курку;
- далі – нашатковану капусту;
- на неї – кружальця огірків;
- накрийте другою половинкою булочки.
- Готові бургери одразу подавайте до столу.
Фото Damn delicious
Смачного!