Ярославський готовий до першої зірки Мішлен: відверто про заклад та мрії про світову відзнаку

30 липня 2021, 12:26
Читать новость на русском

Талановитий український шеф-кухар та суддя популярного кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський відкрив новий ресторан у Києві. Його партнером стала переможниця 3-го сезону кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали" Елеонора Баранова. Разом вони придумали унікальну для столиці концепцію закладу й оголосили, що готові до прискіпливої "перевірки" з гіда Мішлен.

Володимир Ярославський поділився в інстаграмі своїми планами та надіями, які покладає на свій новий ресторан Chef’s Table. Річ у тім, що в Києві немає жодного закладу зі світовою відзнакою Мішлен, а Chef’s Table відповідає всім сучасним ресторанним критеріям. Тож його засновники готові поборотися за омріяну "зірку".

Читайте також Маринувати не можна купувати: що краще – купити вже підготоване м'ясо чи замаринувати власноруч

На українському ринку заклад Володимира та Елеонори можна вважати унікальним. Такої ж думки – і самі шефи. 

У Києві немає ресторанів із зірками Мішлен. Здається, це не новина. Але тепер у нас є ресторан, який цілком відповідає цій концепції. Чекаємо лише на зірки, – прокоментував ресторатор.

У Chef’s Table відкрита кухня та працюють одразу два шеф-кухарі, вони і є співвласниками закладу.

Елеонора Баранова увійшла у число 8 фіналістів відбіркового туру гастрономічного конкурсу Bocuse d’Or Ukraine. Дівчина має всі шанси, щоб представляти Україну на міжнародній гастроарені Bocuse d’Or European Final 2022.

Володимир переконаний, що це єдине місце, де вам приготують те, що ви попросите, не лише ті страви, що входять у сет. Ресторатор стверджує, що інші просто побоялися поразки такої концепції закладу.


Оригінальна презентація страви із закладу / Фото зі сторінки Володимира Ярославського

"Тут готують при вас і для вас, але так, як це бачить шеф. Без жодних "але". Кожен вечір та кожен сет неповторні, бо в процесі шефи експериментують і готують складні, не потокові страви. Результат може бути неочікуваним, без перебільшень, але в тому й унікальність: коли перед вами склянка ручної роботи, навіть схожа на неї буде кардинально іншою, – додав Володимир.

Читайте також Bocuse d’Or European Final 2022: у кого більше шансів представляти Україну на світовому конкурсі

Елеонора Баранова ще на кулінарному проєкті показала суддям шоу, що може поєднати типові азійські спеції з французькими голубами. До речі найбільший кулінарний критик шоу Ектор Хіменес-Браво був вражений такою стравою від дівчини.


Елеонора Баранова та Володимир Ярославський / Фото з і сторінки шеф-кухаря

Відкриття Chef’s Table відбулося 8 травня 2021 року. За задумом ресторатора кожен гість закладу може спілкуватись із шеф-кухарем, дивитись, як готують йому страву та дізнаватись від кухаря корисну інформацію щодо вибору вина, адже у закладі відкрита кухня.