Володимир Ярославський поділився в інстаграмі своїми планами та надіями, які покладає на свій новий ресторан Chef’s Table. Річ у тім, що в Києві немає жодного закладу зі світовою відзнакою Мішлен, а Chef’s Table відповідає всім сучасним ресторанним критеріям. Тож його засновники готові поборотися за омріяну "зірку".

Читайте також Маринувати не можна купувати: що краще – купити вже підготоване м'ясо чи замаринувати власноруч

На українському ринку заклад Володимира та Елеонори можна вважати унікальним. Такої ж думки – і самі шефи.

У Києві немає ресторанів із зірками Мішлен. Здається, це не новина. Але тепер у нас є ресторан, який цілком відповідає цій концепції. Чекаємо лише на зірки, – прокоментував ресторатор.

У Chef’s Table відкрита кухня та працюють одразу два шеф-кухарі, вони і є співвласниками закладу.

Володимир переконаний, що це єдине місце, де вам приготують те, що ви попросите, не лише ті страви, що входять у сет. Ресторатор стверджує, що інші просто побоялися поразки такої концепції закладу.

страва
Оригінальна презентація страви із закладу / Фото зі сторінки Володимира Ярославського

"Тут готують при вас і для вас, але так, як це бачить шеф. Без жодних "але". Кожен вечір та кожен сет неповторні, бо в процесі шефи експериментують і готують складні, не потокові страви. Результат може бути неочікуваним, без перебільшень, але в тому й унікальність: коли перед вами склянка ручної роботи, навіть схожа на неї буде кардинально іншою, – додав Володимир.

Читайте також Bocuse d’Or European Final 2022: у кого більше шансів представляти Україну на світовому конкурсі

Елеонора Баранова ще на кулінарному проєкті показала суддям шоу, що може поєднати типові азійські спеції з французькими голубами. До речі найбільший кулінарний критик шоу Ектор Хіменес-Браво був вражений такою стравою від дівчини.

ресторан
Елеонора Баранова та Володимир Ярославський / Фото з і сторінки шеф-кухаря