Рецептом соковитого чизбургера з курячими стегенцями поділився з читачами популярний шеф-кухар та ресторатор, головний суддя кулінарного реаліті-шоу Алекс Якутов.

Читайте також Антибіотики, гормони росту, "наколювання": як обрати курятину без шкідливих домішок

Алекс Якутов не тільки вправно керує своїм рестораном "Публіцист", який увійшов до списку 100 найкращих ресторанів України, а й вміє готувати вишукані страви з простих інгредієнтів.

Шеф навчає кулінарії та судить на реаліті-шоу "Пекельна кухня" кухарів-аматорів та шеф-кухарів, вчить тонкощам гастрономії, молекулярної кухні та класичних страв.


Алекс Якутов / Фото Новий канал

Один раз приготувавши його вдома, ви вже не зможете зупинитися, щоб не повторити ще раз.

Рецепт чизбургера з курячими стегенцями

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 1


Чизбургер з курятиною / Фото Новий канал

Приготування:

  1. Для приготування майонезу ретельно подрібніть кріп.
  1. Змішайте жовток, гірчицю, олію, сіль, перець та кріп. Збийте міксером до загущування.
  1. Курячі стегна пропустіть через м'ясорубку. Додайте сіль, чорний мелений перець, кріп.
  1. Сформуйте котлету та обсмажте на сковорідці з обох сторін.
  1. Змастіть одну частинку булки майонезом, а другу кетчупом. На майонез покладіть котлету. На неї – шматок сиру, щоб розплавився. Далі – листя салату та кружальце помідора. Накрийте другою половиною булочки.
  2. Апетитний та соковитий чизбургер готовий. Смачного!