Щоб здивувати рідних смачною овочевою стравою, вам потрібно всього кілька інгредієнтів та сковорідка. Цей рецепт особливо актуальний зараз, коли бракує часу на кулінарію: всього за 30 хвилин на вашому столі будуть смачні баклажани.

Читайте також Простий рецепт курочки із сезонними овочами для усієї сім'ї

Крім цього, вони чудово поєднаються з будь-яким м'ясом чи рибою, або їх можна їсти на брускетах як закуску.

Рецепт баклажанів солодкий чилі

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  • Баклажани очистіть від шкірки, наріжте довгими смужками і посоліть. Дайте їм постояти пів годинки, щоб виділилася гіркота. Вичавіть з них зайву вологу.
  • Смужки баклажана посипте з обох боків сумішшю борошна та крохмалю.
  • Розігрійте сковорідку з олією на середньому вогні та обсмажте баклажани. Готові овочі перекладіть на папір, щоб видалити зайвий жир.
  • На сковорідку вилийте соус солодкий чилі, додайте кілька ложок води, баклажани, соєвий соус, порізаний болгарський перець та доведіть до кипіння. Готуйте ще кілька хвилин.

Смачного!