Не шарлотка, і не брауні, але солодкий десерт з яблуками. Що це? Правильно, це блонди з яблуками та корицею.
Читайте також Цікаве поєднання: котлети із яловичини та курятини
Український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво поділився з читачами рецептом американської випічки блонди – blondies. На смак вона дуже схожа до снікерса, якщо готувати її з горішками, але сьогодні кулінар пропонує спробувати її з сезонними яблуками.
Рецепт блонди з яблуками та корицею
- Час: 60 хвилин
- Порції: 4 – 6
Приготування:
- Розігрійте духовку до 180 градусів.
- Очищені яблука наріжте кубиками. Змішайте з цукром та корицею.
- Для тіста змішайте в мисці м'яке вершкове масло, два види цукру та яйце. Влийте екстракт ванілі, додайте борошно та вимішайте все ложкою.
- Додайте до тіста яблука та ще раз перемішайте.
- Викладіть тісто у форму для випікання та розрівняйте його лопаткою. Додатково посипте його зверху цукром та корицею.
- Відправте блонді випікатися в духовку на 40 – 45 хвилин.
- Готовий десерт трішки охолодіть, наріжте порційними шматками та подавайте до столу.
Смачного!