Десерт з нектаринами в бокалі – виглядає розкішно, з'їдається швидко
3 липня 2023,
13:56
Читать новость на русском
Джерело:
Смачні домашні рецептиВ пошуку смачного десерту без випікання – у нас є рецепт, який сподобається кожному.
Десерт в креманках чи бокалах чудово підійде як для святкового столу, так і для буденного. Також на вибір можна обирати фрукти до десерту: персики, нектарини, смачно буде і з манго.
Читайте також Страви світової кухні у вас вдома: 3 рецепти з курятини, які варто спробувати
Холодний десерт без випікання ідеальний для літньої пори, адже готується за лічені хвилини, а далі все за вас зробить холодильник.
Десерт з нектаринами в бокалі
- Час: 2 години
- Порції: 4
– 300 грамів сметани;
– 200 грамів молока;
– 15 грамів желатину;
– 30 грамів цукрової пудри;
– 1 пакет апельсинового або персикового желе;
– нектарини.
Приготування:
- ️Желатин заливаємо 100 грамами холодного молока з загальної кількості і залишаємо на 10 хвилин.
- ️З'єднуємо сметану, решту молока, цукрову пудру і набухлий желатин підігріваємо на водяній бані чи в мікрохвильовці до розтоплення грудочок желатину. Додаємо розтоплений желатин в сметанну масу і добре розмішуємо.
- ️Наповнюємо креманки чи бокали молочним шаром на 2/3, охолоджуємо до застигання.
- ️Желе заливаємо 250 грамами гарячої води і розмішуємо до повного розчинення.
- ️Нектарини чи персики нарізаємо тонкими скибками і викладаємо зверху на сметанний шар – зверху заливаємо желе і знову охолоджуємо.
Смачного!
Сподобався рецепт літнього рецепта? Спробуйте також приготувати домашню карамель до кави чи морозива.