Десерт в креманках чи бокалах чудово підійде як для святкового столу, так і для буденного. Також на вибір можна обирати фрукти до десерту: персики, нектарини, смачно буде і з манго.

Читайте також Страви світової кухні у вас вдома: 3 рецепти з курятини, які варто спробувати

Холодний десерт без випікання ідеальний для літньої пори, адже готується за лічені хвилини, а далі все за вас зробить холодильник.

Десерт з нектаринами в бокалі

  • Час: 2 години
  • Порції: 4

Приготування:

  • ️Желатин заливаємо 100 грамами холодного молока з загальної кількості і залишаємо на 10 хвилин.
  • ️З'єднуємо сметану, решту молока, цукрову пудру і набухлий желатин підігріваємо на водяній бані чи в мікрохвильовці до розтоплення грудочок желатину. Додаємо розтоплений желатин в сметанну масу і добре розмішуємо.
  • ️Наповнюємо креманки чи бокали молочним шаром на 2/3, охолоджуємо до застигання.
  • ️Желе заливаємо 250 грамами гарячої води і розмішуємо до повного розчинення.
  • ️Нектарини чи персики нарізаємо тонкими скибками і викладаємо зверху на сметанний шар – зверху заливаємо желе і знову охолоджуємо.

Смачного!