Ніжні творожні сирки з начинкою з малини в шоколадній глазурі – це десерт, який сподобається кожному. Його важливо зберігати в холодильнику, адже кисломолочному сиру властиво псуватися.

Читайте також Ліниві вареники з ягодами від Ектора: пальчики оближеш

Домашні глазуровані сирки можна готувати з різними начинками: полуничною, вишневою, малинового, або зі згущеним молоком, шоколадно-горіховою пастою або без начинки. Який з цих варіантів обирати – вирішувати вам. Ми гарантуємо, що смак буде відмінним, яку б начинку ви не обрали.

Рецепт домашніх глазурованих сирків

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 7 штук

Приготування:

  • Для приготування начинки малину з цукром доводимо до кипіння, додаємо кукурудзяний крохмаль з водою, лимонний сік та варимо до загущення. Даємо повністю охолонути і кладемо в кондитерський мішок. ⠀
  • Для основи дбайливо пробиваємо блендером кисло-молочний сир, додаємо м'яке вершкове масло, цукрову пудру і перемішуємо до однорідної маси. Кладемо в кондитерський мішок.
  • Формуємо сирки на харчовій плівці, як на відео. Кладемо на рівну поверхню та прибираємо в морозилку до повного замороження (20 – 30 хвилин).
  • Для глазурі шоколад розтоплюємо у мікрохвильовці або на водяній бані, додаємо олію та добре перемішуємо. У сирок вставляємо шпажку і кілька разів повністю занурюємо в глазур.
  • Прикрашаємо цукровою посипкою, кладемо на пергамент і прибираємо у холодильник на 20 – 30 хвилин.

Смачного!