Мигдалеві сирнички – особливий рецепт до сніданку, чи обіду. Вони поєднують у собі два види борошна, завдяки яким смак просто неймовірний.

Читайте також Українські деруни з курятиною: ділимося традиційним рецептом

Подавайте їх до столу зі сметаною, домашнім варенням чи джемом, або шоколадною пастою.

Рецепт мигдалевих сирників

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  • Можна придбати мигдаль та власноруч змолоти його в борошно, або взяти вже готове.
  • Сир змішуємо з яйцем, цукром, сіллю та двома видами борошна. Залишаємо на 20 хвилин.
  • З тіста формуємо сирники, обвалюємо у борошні.
  • На розігріту сковорідку додаємо олію, або вершкове масло. Обсмажуємо сирники. Готуємо на повільному вогні спочатку без кришки, а коли вже буде час сирнички перевернути, накриваємо кришкою та готуємо до золотої скоринки.
  • Сирнички викладаємо на паперовий рушничок, або позбутися зайвого жиру.
  • Прикрашаємо все цукровою пудрою, ягодами.

Нехай смакує!