Мигдалеві сирнички – особливий рецепт до сніданку, чи обіду. Вони поєднують у собі два види борошна, завдяки яким смак просто неймовірний.
Читайте також Українські деруни з курятиною: ділимося традиційним рецептом
Подавайте їх до столу зі сметаною, домашнім варенням чи джемом, або шоколадною пастою.
Рецепт мигдалевих сирників
- Час: 45 хвилин
- Порції: 4
Приготування:
- Можна придбати мигдаль та власноруч змолоти його в борошно, або взяти вже готове.
- Сир змішуємо з яйцем, цукром, сіллю та двома видами борошна. Залишаємо на 20 хвилин.
- З тіста формуємо сирники, обвалюємо у борошні.
- На розігріту сковорідку додаємо олію, або вершкове масло. Обсмажуємо сирники. Готуємо на повільному вогні спочатку без кришки, а коли вже буде час сирнички перевернути, накриваємо кришкою та готуємо до золотої скоринки.
- Сирнички викладаємо на паперовий рушничок, або позбутися зайвого жиру.
- Прикрашаємо все цукровою пудрою, ягодами.
Нехай смакує!