Домашнє морозиво – те, що треба в спеку і всього з трьох інгредієнтів. Такий смаколик легко готувати, навіть, якщо у вас ніколи не виходили десерти.
Читайте також Для літніх вечорів: салат з курячими стріпсами, грушею і сиром
За бажанням до морозива можна додавати різноманітні шоколадні крихти, рисові кульки чи просто полити шоколадом. Також смачно буде з домашнім варенням.
Рецепт домашнього морозива з печивом
- Час: 4 години
- Порції: 4
Приготування:
- Попередньо вершки поставте в холодильник, аби вони були холодними. Можна перед приготування відправити на 15 – 20 хвилин в морозилку, але не довше.
- Збиваємо їх у чаші комбайна або ручним міксером до м'яких піків.
- Вливаємо згущене молоко та знову збиваємо.
- Не забудьте форму простелити пергаментом чи плівкою, щоб легше було діставати.
- У форму викладаємо печиво, зверху вершкову масу та накриваємо знову печивом.
- Відправляємо в морозилку на кілька годин, аби все застигло.
Смачного!