На аромат прибіжать сусіди: елементарний рецепт духмяного фаршированого перцю

14 листопада 2023, 15:55
Читать новость на русском

Джерело:

Shuba

Фарширований перець – улюблена страва багатьох господинь. Спробуйте начинити його не фаршем, а яловичою печінкою – вам сподобається.

У цій страві міститься мало калорій, необхідна кількість поживних речовин і унікальний та безпомилковий смак. Її можна їсти навіть тим, хто дотримується дієти.

Ще одна чудова ідея для обіду Ідеальне поєднання томатів і ніжної курятини: як приготувати особливий суп з мітболами

Перевірений рецепт фаршированого перцю з печінкою

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 500 грамів солодкого перцю;
– 500 грамів яловичої печінки;
– 1 цибуля;
– 1 морква;
– зелень, перець, сіль до смаку.


Фаршировані перці – смачна та поживна страва / Фото Unsplash

Приготування:

  1. Печінку помийте та наріжте шматочками. Цибулю почистьте і розріжте на 4 частини. Пропустіть підготовлені інгредієнти через м'ясорубку.
  2. Моркву і зелень помийте та обсушіть. Моркву натріть на середній терці, а зелень подрібніть. Додайте все це до печінки, посоліть, поперчіть і перемішайте.
  3. Солодкий перець помийте і почистьте від серцевини. Розріжте навпіл і наповніть половинки підготовленою начинкою. Викладіть їх на деко і запікайте 30 хвилин при температурі 190 градусів. Перед подачею прикрасьте страву зеленню.

До цього фаршированого перцю чудово смакуватиме квашена капуста "Пелюстка", яка не лише збуджуватиме апетит, а й дасть вітамінний заряд вашому організму.