Гарбузові млинці – відмінний варіант швидкого сніданку, обіди чи вечері. В сезон гарбузів, така страва стане бюджетною та зекономить сімейний бюджет.

Читайте також Простий рецепт курочки із сезонними овочами для усієї сім'ї

Яскраві гарбузові млинці стануть окрасою вашого столу. Оберіть улюблену начинку для страви: начиніть їх сиром з родзинками, шоколадною нутелою, або домашнім варенням та насолоджуйтеся.

Рецепт гарбузових млинців

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 12 – 13 штук

Приготування:

  • Щоб приготувати гарбузове пюре, попередньо запечіть його м'якоть. Подрібніть блендером.
  • ️Яйця, цукор, сіль, гарбузове пюре, корицю і ваніль змішуємо вінчиком. ️Додаємо борошно, розпушувач, знову змішуємо, тепле молоко вливайте невеликими порціями. Далі замішуємо рідке ніжне тісто.
  • ️Для першого смаження змазуємо сковороду каплею олії і витираємо її серветкою. Смажимо млинці з обох сторін по кілька хвилин.
  • Подавайте їх до столу гарячими, або холодними.

Смачного!