Кабачковий рулет – відмінне рішення як для святкового столу, так і для буденного. Адже його можна красиво нарізати та викласти на таріль, або подати великими шматками до гарніру з картоплі або м'ясної страви.

Читайте також Готуємося до зими: рецепт пікантних кабачків з карі

Рецепт кабачкового рулету доволі простий, не затратний. Начинку для страви можна змінювати, робити гострим або ніжним – без часнику.

Рецепт кабачкового рулету

  • Час: 1 година (2 години в холодильнику)
  • Порції: 6 – 8 осіб

Приготування:

  • Натріть кабачки на грубій тертці та посоліть. Залишіть їх на 10 хвилин, щоб стік зайвий сік.
  • Окремо збийте курячі яйця зі сметаною та додайте віджатий кабачок. Всипте борошно, соду та перемішайте тісто.
  • Розігрійте духовку до 200 градусів.
  • Вкрийте деко пергаментом для випікання та вилийте тісто. Рівномірно розрівняйте його ложкою.
  • Випікайте кабачковий корж 30 хвилин.
  • Дістаньте деко з духовки і відразу пергамент з тістом перекладіть на поверхню, під низ покладіть силіконовий коврик або дощечку, щоб готове кабачкове тісто охололо.
  • ️Для начинки змішайте натерті плавлені сирки, вичавіть часник, додайте подрібнений кріп. Присмачте все сіллю та чорним меленим перцем. Не забудьте заправити все майонезом або сметаною.
  • Наріжте помідори довільними шматочками, а нарізані скибками печериці окремо підсмажте на сковорідці.
  • Кабачковий корж змастіть сирною начинкою, викладіть помідори і гриби.
  • Скручуємо все в рулет і відправляємо в холодильник на 1 – 2 години.

Смачного!