Одвічна класика української кухні – це запечена картопля з салом. Шеф-кухар Микола Люлько вирішив додати до страви ще пікантний соус з часнику.
Читайте також Зіркові гості та відомі бренд-шефи: хто став першим учасником нового кулінарного кастинг-шоу
Картопля з салом підійде як на обід, так і на вечерю. На святковому столі вона стане справжньою королевою, адже вона неймовірно смачна!
Рецепт картоплі з салом
- Час: 60 хвилин
- Порції: 4
Приготування:
- Картоплю нарізаємо кружальцями товщиною 1 – 1,5 сантиметра, сало нарізаємо товщиною 3 – 5 міліметрів.
- Змащуємо картоплю у маринаді з часнику, олії, паприки, коріандру, солі та перцю.
- Нанизуємо її на шпажки чергуючи з салом.
- Запікаємо на температурі 200 градусів 30 – 40 хвилин у розігрітій духовці.
- Доки картопля з салом готується, змішуємо інгредієнти для соусу: дрібно нарізаємо зелену цибулю, вичавлюємо часник та перемішуємо зі спеціями та йогуртом.
- Подаємо страву з соусом.
Смачного!