Актуальний та простий рецепт конвертиків з яблуками без яєць, цукру та розпушувача. Тісто виходить крихким, а начинка соковитою.

Читайте також Як виготовляють курячі слайси: сушені чи в'ялені та різниця між ними

За рецептом яблучну начинку також можна використовувати для випікання пирогів, булочок чи інших пиріжків, адже вона виходить густою та не буде розтікатися під час приготування.

Рецепт яблучних конвертиків

  • Час: 80 хвилин
  • Порції: 24 – 26 штук

Приготування:

  • Наріжте очищені яблука середніми шматочками, посипте цукром та тушкуйте на сковорідці, доки вони не змякнуть. Посипте манкою, корицею та перемішайте. Вимкніть вогонь та залишіть начинку охолоджуватися.
  • У чаші кухонного комбайну змішайте борошно та холодні кубики масла. Додайте сметану та замішайте тісто. Воно повинне бути однорідним та еластичним.
  • Загорніть його у шар харчової плівки та відправте в холодильник відпочити на годину. Якщо у вас не має часу – можете одразу переходити до приготування конвертиків.
  • Розкачайте тісто в пласт товщиною кілька міліметрів та сформуйте рівний прямокутник. Розріжте його на рівні квадрати. В кожен з них викладіть начинку та зачипіть краї.
  • Випікайте яблучні конвертики у розігрітій до 175 градусів духовці 30 – 35хвилин.
  • Готову випічку посипте цукровою пудрою та подавайте до столу.

Смачного!

Відеорецепт приготування конвертиків з яблуками Лілії Цвіт: