Гості оближуть тарілки: як правильно приготувати креветки на пательні
23 березня 2024,
19:05
Читать новость на русском
Джерело:
cookpadСмажені креветки стануть справжньою окрасою святкового столу. Однак їх можна приготувати й на щодень, аби потішити своїх найрідніших.
За цим рецептом креветки вийдуть ідеальними. Так ви їх точно не пересушите.
Варто спробувати Крабові палички – універсальний продукт: 4 страви, які можна приготувати з ТМ "Водний Світ"
Як смажити креветки
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 2
– 500 грамів розморожених креветок;
– 1 столова ложка масла;
– 2 столові ложки соєвого соусу;
– 2 зубчики часнику;
– сіль, перець, спеції до смаку.
Креветки готуються дуже просто / Фото Unsplash
Приготування:
- На розігріту пательню покладіть масло, щоб воно розтопилося.
- Далі висипте заморожені креветки та додайте соєвий соус.
- Накрийте кришкою та готуйте 20 хвилин.
- В кінці додайте 2 зубчики часнику, сіль та перець до смаку.
- Дайте страві ще покипіти 5 – 10 хвилин та подавайте.