Гості оближуть тарілки: як правильно приготувати креветки на пательні

23 березня 2024, 19:05
Читать новость на русском

Джерело:

cookpad

Смажені креветки стануть справжньою окрасою святкового столу. Однак їх можна приготувати й на щодень, аби потішити своїх найрідніших.

За цим рецептом креветки вийдуть ідеальними. Так ви їх точно не пересушите.

Варто спробувати Крабові палички – універсальний продукт: 4 страви, які можна приготувати з ТМ "Водний Світ"

Як смажити креветки

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 2
Інгредієнти:
– 500 грамів розморожених креветок;
– 1 столова ложка масла;
– 2 столові ложки соєвого соусу;
– 2 зубчики часнику;
– сіль, перець, спеції до смаку.


Креветки готуються дуже просто / Фото Unsplash

Приготування:

  1. На розігріту пательню покладіть масло, щоб воно розтопилося.
  2. Далі висипте заморожені креветки та додайте соєвий соус.
  3. Накрийте кришкою та готуйте 20 хвилин.
  4. В кінці додайте 2 зубчики часнику, сіль та перець до смаку.
  5. Дайте страві ще покипіти 5 – 10 хвилин та подавайте.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати смачнющий суп з морепродуктами.