Курка в грибному соусі – це не тільки доступна страва, а й надзвичайно смачна. Рецептом страви поділилася українська кулінарка Єлизавета Глінська, аби кожен з вас міг потішити своїх рідних і близьких смачним обідом чи вечерею, без зайвих труднощів.
Читайте також Фокачча з помідорами та сиром: готуємо з Ектором
До страви Ліза обрала куряче філе, яке нарізала тонкими скибками, але ви можете використовувати також м'ясо стегна чи гомілки. Для поціновувачів індички – обирайте філе.
Рецепт курятини з грибним соусом
- Час: 35 хвилин
- Порції: 4
Приготування:
- Нарізаємо курятину скибками, солимо та обсмажуємо на розігрітій сковорідці з олією по дві хвилини з кожної сторони.
- Нарізаємо гриби тонкими скибками, а цибулю дрібними кубиками. Обсмажуємо на окремій сковорідці з олією.
- Для заправки змішуємо вершки, борошно, гірчицю та соєвий соус. Змішуємо з грибами та курятиною. Накриваємо все кришкою та тушкуємо 3 – 4 хвилин.
- Додаємо дрібно нарізаний кріп, тушкуємо ще кілька хвилин та подаємо до столу.
- Ідеальним гарніром може бути відварена картопля, гречка чи запечені овочі.
Смачного!