Курка буде дуже м'якою та ніжною. Її смак чудово підкреслять фета та апельсинова цедра.

Варто спробувати В захваті будуть навіть ті, хто не любить рибу: готуємо філе тиляпії у духовці

Курячі стегенця від Джеймі Олівера

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Покладіть курячі стегна у велику пательню, додайте трохи олії та обсмажте на сильному вогні близько 10 хвилин з усіх боків.
  2. Поки курка готується, почистьте та дрібно наріжте цибулю, а також почистьте апельсин.
  3. Щойно курка стане золотистою, додайте апельсинову цедру, цибулю, орегано, винний оцет і добре перемішайте. Приправте сіллю та перцем.
  4. Готуйте під кришкою до готовності, періодично перевертаючи стегенця.
  5. На чисту пательню вичавіть апельсиновий сік. Потім розріжте помідори чері навпіл і обсмажте декілька хвилин. Додайте помідори до курки, посипте фісташками та фетою.