Печінковий паштет – рецепт, який повинен бути в скарбничці кожної господині. Ми пропонуємо вам приготувати його з курячої печінки, адже вона неймовірно ніжна на смак та за консистенцією.
Читайте також Вечеря ресторанного рівня за 2 хвилини: як поєднати готові страви від LaStrava
Подавайте його до столу на грінках, брускетах або на звичайному батоні. Якщо прикрасити його мікрозеленню, додати половинку помідорки чері – у вас вийде відмінна закуска до столу.
Рецепт печінкового паштету
- Час: 40 хвилин
- Порції: 2
Приготування:
- Спершу потрібно нарізати цибулю і моркву кубиками та обсмажити на вершковому маслі. Перекладіть їх у миску.
- Печінку ретельно помийте та почистіть. У цій самій сковорідці обсмажуємо курячу печінку. Смажимо теж на вершковому маслі. Готуємо її доти, поки печінка була повністю всередині просмажена.
- Додаємо овочі та вершки, сіль і все разом тушкуємо кілька хвилин.
- Від кількості води та вершків залежить густота паштету, тому корегуйте собі на ваш смак, а від вершкового масла він застигає.
- Збиваємо все блендером та викладаємо у форму, зверху заливаємо розтопленим вершковим маслом.
- Або викладіть її на плівку і всередину загорніть шматок масла. Загорніть все у формі ковбаски, охолодіть в холодильнику.
Смачного!