Легкий супчик на гомілках – відмінне рішення для обіду, або вечері. Ніжна перша страва з овочами та макаронами стане улюбленою у всієї родини.

Читайте також Ніжніших не куштували: рецепт курячих котлет в клярі з сиром

Якщо ви рідко варите супи, або вважаєте, що вони у вас не такі смачні, як в інших – забудьте за попередні невдачі. За цим рецептом перша страва вийде космічною.

Рецепт курячого супу

  • Час: 2 години
  • Порції: 2 літри

Приготування:

  • Курячі гомілки, часник, лаврові листочки і перець відварюємо від закипання 20 – 30 хвилин, щоб бульйон був насиченіший.
  • Далі все виймаємо з бульйону та додаємо очищену і нарізану картоплю, моркву і варимо 10 хвилин.
  • Додаємо сіль, зелень, макарони, подрібнене м'ясо з гомілок, дрібку куркуми і варимо ще 1 – 2 хвилини.
  • Готовому супу даємо постояти перед вживанням 30 – 60 хвилин.

Смачного!

Поради щодо приготування супу

  • Щоб не виловлювати перець з супу, перекладіть його в чайник пакетик.
  • Щоб суп був прозорий знімайте шуму під час варіння м'яса.
  • Готується суп без засмажки, тому щоб колір був яскравіший додаємо в кінці дрібку куркуми. Зелень обов'язкова, так суп буде з насиченішим смаком.