13 квітня,
21:55
Що приготувати з торішнього варення: рецепт апетитних та швидких мафінів
Основні тези
- Мафіни з варенням – швидка випічка, яка стане чудовим десертом.
- Рецепт включає борошно, цукор, яйце, молоко, олію та сливове варення.
- На приготування мафінів не треба багато часу, тож це ідеальна опція, якщо потрібно зустріти несподіваних гостей.
Джерело:
Fajne gotowanieНа полицях кожної кухні є банка з варенням, яке так і не було використано. Здавалося б, що робити з цим солодким запасом? Вихід є: спечіть мафіни до чаю.
Ця швидка в приготуванні випічка здивує вас своєю пухкістю та ароматом. Мафіни стануть чудовим десертом, коли потрібно швидко приготувати сніданок або пригостити несподіваних гостей.
Цікаво Користь у кожному шматочку: 5 ідей казкових сніданків із морепродуктами
Мафіни з варенням
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Особливий смак / Фото Fajne gotowanie
Інгредієнти:– 320 грамів пшеничного борошна;
– 50 грамів цукру;
– 10 грамів розпушувача;
– 5 грамів харчової соди;
– 1 яйце;
– 120 мілілітрів молока 1,5%;
– 20 мілілітрів олії;
– 200 грамів сливового варення. Друзі вирішили зробити сюрприз і прийшли у гості без попередження? Будьте готові до будь-якої несподіванки разом із ТМ "Водний Світ". Морепродукти бренду не тільки смачні, а й корисні, адже містять вітаміни, мінерали, Омега-3 та рибний білок. Вони обов’язково припадуть до душі навіть затятим гурманам.
Приготування:
- У великій мисці змішайте борошно, цукор, розпушувач, соду та сіль.
- В іншій мисці збити яйце, додати молоко, олію і ванільний екстракт. Ретельно перемішайте.
- Обидві маси з'єднати та знову перемішайте.
- Готовим тістом заповніть формочки для мафінів приблизно на 2/3.
- Ложкою зробіть невелике заглиблення в центрі кожної форми для мафінів.
- Випікайте мафіни в духовці 15 хвилин при 180 градусах Цельсія.
- Коли мафіни охолонуть, наповніть їх джемом.