Що приготувати із замороженої малини: неймовірний мус – він прикрасить сірі будні
22 лютого 2024,
06:18
Читать новость на русском
Джерело:
Fajne gotowanieМалиновий мус – це десерт, який завжди доречний на вашому столі. Його смак та консистенція здатні додати барв навіть у сірі будні. Млинці чи десерти – він завжди готовий додати особливих ноток у будь-яку страву.
Малиновий або будь-який інший фруктовий мус – ідеальне доповнення до млинців з морозивом і навіть тортів. Збережіть собі цей рецепт, адже одного дня він точно вам знадобиться.
Цікаво Спробуйте знайти щось краще до закусок: гостре зелене масло на всі випадки життя
Рецепт мусу з малини
Час: 40 хвилин
Порцій: 4
Інгредієнти:
– 2 склянки малини;
– 1/2 склянки води;
– 125 грамів цукрової пудри.
Приготування:
- Малину кладемо у каструлю, додаємо воду та нагріваємо на повільному вогні. Не забуваємо постійно помішувати.
- Додаємо цукор та продовжуємо готувати.
- Мус готовий тоді, коли стане густим.
- Після готовності даємо мусу охолонути та використовуємо до десертів та млинців.
Смачного!
Це дуже смачно та оригінально: рецепт душеної капусти від знаменитої пані Стефи.