Моті – популярний японський десерт з м'якого рисового тіста, ніжного крему та начинки. Вона може бути будь-якою: яблучною, грушевою, сливовою, полуничною. Проте сьогодні ми підготували рецепт моті з манго – обов'язково спробуйте!

Читайте також Британська класика: рецепт пирога вівчаря з картопляним пюре і яловичим фаршем

Рецепт моті з манго

  • Час: 2 години
  • Порції: 6 – 7 штук

Приготування:

  • Для тіста поєднуємо воду, молоко, цукор та сіль. Додаємо борошно і перемішуємо. Вливаємо олію, барвник та знову добре перемішуємо. Накриваємо харчовою плівкою, робимо отвори і прибираємо у мікрохвильовку на 2 – 3 хвилини при найвищій потужності.
  • Тісто накриваємо харчовою плівкою і даємо повністю охолонути.
  • Після цього руки змащуємо олією, добре вимішуємо тісто. Ділимо його на 6 рівних частин. ⠀
  • Для приготування начинки манго, цукор та кукурудзяний крохмаль пробиваємо блендером, доводимо до кипіння і варимо до загущення. Даємо повністю охолонути.
  • Для крему вершковий сир та згущене молоко збиваємо міксером до загущення.
  • Розплющуємо кожен шматочок тіста, в центр кладемо крем та начинку і згортаємо краї (як на відео). Присипаємо сумішшю з кукурудзяного крохмалю та цукрової пудри.
  • Даємо постояти в холодильнику 1 годину.

Смачного!