Дівчина обожнює випікати смачні пиріжки і один з таких солодощів поділилася на своїй сторінці в інстаграм. А щоб вам легше готувалося, Ліза ще й зняла відео з рецептом!

Читайте також У Кулінарному центрі МХП відбулась унікальна дегустація вин: як це було

Рецепт яблучних пиріжків в сирному тісті

  • Час: 2 години
  • Порції: 6 – 8


Пиріжки з яблуками / Фото зі сторінки кондитерки

Приготування:

  1. Для приготування тіста з'єднайте борошно, розпушувач і сіль – перемішайте.
  1. Наріжте невеликими кубиками масло та додайте до борошна. Перемішайте всі інгредієнти до консистенції крихти.
  1. Додайте сир та замісіть тісто.
  1. Сформуйте паляницю товщиною 2 сантиметри та загорніть її в шар харчової плівки.


Скріншот з відео

  1. Відправте тісто в холодильник на 60 хвилин.
  1. З яблук зніміть шкірку та видаліть насіння. Розріжте їх на 4 частини.


Скріншот з відео

  1. З'єднайте цукор та корицю та обваляйте в цій суміші яблука.


Скріншот з відео

  1. Посипте стіл борошном та розкачайте частину тіста товщиною 5 міліметрів.


Скріншот з відео

  1. Виріжте за допомогою склянки кружечки діаметром 8 сантиметрів.


Скріншот з відео

  1. В центрі кружечка викладіть яблука та загорніть тістом.


Скріншот з відео

  1. Сформоване печиво викладіть на деко вкрите шаром пергаменту.


Скріншот з відео

  1. Випікайте сирне печиво з яблуками в розігрітій до 180 градусів духовці з обдувом протягом 18 – 20 хвилин.


Скріншот з відео

  1. Готове печиво посипте цукровою пудрою та подавайте до столу. Смачного!

Рецепт сирних пиріжків з яблуками – відео: