24 канал підготував цікавий рецепт обіду чи вечері за 30 хвилин, який вам точно запам'ятається. У ньому ми будемо використовувати вже готову котлету, навчимося карамелізувати цибулю і відваримо картоплю.

Читайте також Апетитний курячий шашлик – хіт літнього сезону: як його приготувати з овочами

Спробуйте приготувати цю страву на обід чи вечерю, та ви будете приємно здивовані смаком та подачею.

Яловичі котлети з карамелізованою цибулею та картоплею

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  • Нарізаємо очищену цибулю кільцями або пір’ям. Розігріваємо пательню з маслом та обсмажуємо на ній цибулю. Посипаємо цукром та сіллю. Карамелізуємо цибулю 10 – 15 хвилин, періодично помішуючи.
  • Обсмажуємо на окремій пательні з олією яловичі котлети потягом 4 – 5 хвилин з кожного боку. У жодному разі не проколюємо їх: так котлета втратить соковитість.
  • Для соусу збиваємо у блендері майонез, сметану, гірчицю та кріп, присмачуємо все сіллю та перцем.
  • Окремо відварюємо очищену картоплю у підсоленій воді до готовності (20 хвилин після кипіння).
  • Подаємо картоплю з яловичою котлетою, карамелізованою цибулею і соусом. Додатково можна нарізати квашені огірочки.

Смачного!