Запечена картопля Al Forno з анчоусами, цибулею та пармезаном варта стати прикрасою стола. Не дивуйтеся такому поєднанню, а краще спробуйте, адже це дуже смачно.
Варто спробувати Впорається навіть новачок: швидкі рецепти лінивих суші з "Водним Світом"
Картопля від Джеймі Олівера
- Час: 2 години
- Порцій: 4
Приготування:
- Почистьте картоплю, цибулю та корінь фенхелю. Наріжте овочі тонкими пластинами.
- Розігрійте духовку до 180 градусів.
- Поставте пательню на вогонь, влийте молоко і вершки. Додайте анчоуси та трішки олії, у якій вони були законсервовані. Розчавіть очищений часник, додайте гілочку розмарину та лаврове листя і дрібно натріть мускатний горіх.
- Доведіть до кипіння на середньому вогні. Далі залиште настоюватися протягом декількох хвилин. Дрібно натріть половину пармезану та перемішайте.
- У форму для запікання викладіть перемішані слайси картоплі, цибулі та фенхелю. Влийте вершкову суміш і дрібно натріть зверху пармезан, що залишився.
- Накрийте фольгою і запікайте протягом 30 хвилин. Потім зніміть фольгу і запікайте ще 45 хвилин, або до м'якості і гарного золотистого кольору.