Як з мангала: рецепт надзвичайного печеного салату

19 червня 2024, 19:57
Читать новость на русском

Джерело:

Shuba

Печений салат може бути повноцінною стравою. Адже він ситний та дуже смачний.

Смак цього салату вас приємно вразять. Обов'язково спробуйте його приготувати.

Варто спробувати Справжній хіт цього літа: приготуйте кабачки з фаршем у клярі

Печений салат

  • Час: 35 хвилин
  • Порцій: 3
Інгредієнти:
– 12 томатів чері;
– 1 баклажан;
– 1 цукіні;
– 1 солодкий перець;
– 10 грамів спаржевої квасолі;
– 170 грамів салатної зелені;
– половина лимона;
– 300 грамів адигейського сиру;
– 40 мілілітрів оливкової олії;
– сіль, перець до смаку;
– 30 мілілітрів соєвого соусу.

Приготування:

  1. У киплячу підсолену воду покладіть спаржу і варіть її 3 хвилини. Дістаньте, полийте соком лимона і наріжте шматочками по 2 сантиметри.
  2. Сир наріжте пластинками та обсмажте на пательні-гриль до золотистих смужечок.
  3. Овочі та салат помийте й обсушіть. Баклажан і цукіні наріжте шматочками, а перець – соломкою.
  4. Пательню-гриль змастіть олією і порціями обсмажуйте шматочки овочів по 2 – 3 хвилини з кожного боку. Чері злегка підсмажте цілими.
  5. На тарілку викладіть мікс салатів, далі – шматочки підсмажених овочів, спаржі, сиру і чері. Посоліть, поперчіть і полийте соєвим соусом.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичні кабачкові оладки.