Не шукайте інший рецепт: готуємо топовий печінковий торт, від якого всі будуть у захваті

10 травня 2024, 18:23
Читать новость на русском

Джерело:

"Вікна"

Багато українців люблять печінковий торт. І не дивно, адже він смачний та швидко готується.

Печінковий торт із телячої печінки господині готують найчастіше. Він готується зовсім швидко.

Варто спробувати Секретний інгредієнт, який змінить все: як смачно замаринувати шашлик

Печінковий торт – рецепт

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 6
Інгредієнти:
– 500 грамів телячої печінки;
– 3 цибулини;
– 300 мілілітрів молока;
– 200 грамів борошна;
– 4 яйця;
– 300 грамів майонезу;
– 6 – 8 зубчиків часнику;
– сіль, перець до смаку;
– 1 столова ложка олії.

Приготування:

  1. Печінку та цибулю пропустіть через м’ясорубку.
  2. До маси додайте сіль, перець, молоко, 3 яйця, борошно та олію. Ретельно все перемішайте.
  3. Смажте млинці з обох боків близько 3 – 4 хвилин.
  4. До майонезу додайте часник, промастіть кожен печінковий корж майонезом із часником.
  5. Готовий торт прикрасьте тертим вареним яйцем і зеленню.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати смачний соус дзадзикі.