Запечена підчеревина за рецептом українського шеф-кухаря та учасника кулінарного шоу "Мастер Шеф" Миколи Люлька точно сподобається кожному. Шеф-кухар приготував її з особливим маринадом.

Читайте також Ідеально для Великодня: рецепти м'ясних страв до святкового столу

Таку м'ясну страву можна нарізати не тільки до Великоднього столу, а й до будь-якого святкового. Вона пасує до м'ясної нарізки, на канапку чи до вареної картоплі.

Рецепт запеченої підчеревини

  • Час: 3 години (додатково час на маринування)
  • Порції: 800 грамів

Приготування:

  • Змішуємо всі інгредієнти та натираємо цим маринадом підчеревину. Викладаємо лаврові листочки.
  • Щільно загортаємо все у два шари пергаменту чи фольги та відправляємо в холодильник маринуватися на 8 – 10 годин.
  • Розігріваємо духовку до 170 градусів та запікаємо підчеревину 2 години.
  • Після приготування даємо їй відпочити 30 хвилин.
  • Подавайте її до столу гарячою чи холодною, вона смачна у будь-якому стані.

Смачного!