З баклажанів можна приготувати будь-які страви: від рулетиків до рагу чи зимової консервації. Ми пропонуємо спробувати рагу з помідорами та перцем, яке точно стане відкриттям для тих, хто його спробує.

Читайте також Найкращий вибір для школярів: як смачно нагодувати дитину під час активних буднів

Подавайте рагу як окрему страву, або до м'ясного: курятини, яловичини чи свинини.

Рагу з баклажанів

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  • Нарізаємо баклажани довільними шматочками і замочуємо їх в соленій воді на 20 хвилин.
  • Нарізаємо цибулю та моркву, обсмажуємо на олії до золотистого кольору.
  • Окремо обсмажуємо солодкий перець та баклажани.
  • Натираємо помідори без шкірки, або дрібно нарізаємо їх ножем.
  • З'єднуємо всі овочі разом та заливаємо помідоровою масою, додаємо спеції і тушкуємо на маленькому вогні під кришкою 20 хвилин.
  • Натираємо часник та додаємо петрушку і ще 5 хвилин тушкуємо.

Смачного!