До рибних котлет чудово підійде абсолютно будь-який гарнір. Спробуйте приготувати їх за цим рецептом – вам сподобається.

Варто спробувати "Водний Світ" дарує відчуття свята: що особливого приготувати з морепродуктами

Рибні котлети з хека

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Розморозьте філе хека та відтисніть зайву рідину. Білий хліб замочіть у молоці. Цибулю та моркву почистьте, помийте, наріжте та обсмажте на олії.
  2. Філе хека пропустіть через м'ясорубку. Те ж саме зробіть з розмоченим хлібом і обсмаженими овочами.
  3. Додайте у фарш дрібно нарізаний кріп, яйце, сіль та перець до смаку. Добре перемішайте.
  4. Сформуйте рибні котлети та запаніруйте їх у сухарях. Складіть на дошку чи тарілку та поставте у холодильник на 30 хвилин.
  5. Дістаньте та обсмажте котлетки на розігрітій пательні на олії з обох боків. Доведіть до готовності під кришкою на повільному вогні.