У сезон гарбуза ми пропонуємо вам приготувати неймовірно смачну та корисну страву – кашу з рисом та гарбузом. Який з варіантів обрати: солодкий чи солений – вибір за вами. Ми можемо тільки відзначити, що вони смачні в будь-якому варіанті.
Читайте також Бджола здатна об'єднати – аграрія, пасічника та людство загалом, – провідний спеціаліст МХП
Рисово-гарбузова каша (солений варіант)
- Час: 40 хвилин
- Порції: 2
Приготування:
- У каструлі доведіть до кипіння молоко.
- Гарбуз ретельно помийте та почистіть від шкірки і насіння. Наріжте дрібними кубиками м'якоть та відправте в молоко. Варіть його на маленькому вогні до м'якості. Орієнтовно 25 – 30 хвилин.
- Рис відваріть до готовності у підсоленій воді.
- Гарбуз з молоком подрібніть в пюре за допомогою блендера. З'єднайте з рисом та перемішайте.
- Додайте спеції та перемішайте.
- Подавайте готову страву до столу з бринзою. Смачного!
Гарбузова каша з рисом / Фото Fat Killers
Рисово-гарбузова каша (солодкий варіант)
Приготування:
- У каструлі доведіть до кипіння молоко.
- Гарбуз ретельно помийте та почистіть від шкірки і насіння. Наріжте дрібними кубиками м'якоть та відправте в молоко. Варіть його на маленькому вогні до м'якості. Орієнтовно 25 – 30 хвилин.
- Рис відваріть до готовності з підсолоджувачем.
- Гарбуз з молоком подрібніть в пюре за допомогою блендера. З'єднайте з рисом та перемішайте.
- Додайте ванільного цукру та перемішайте.
- Перед подачею додайте до страви домашній сир. Смачного!