Хрустке печиво із шоколадною крихтою просто тане в роті. І попереджаємо: ця гастрономічна композиція викликає сильне звикання.
Не пропустіть Що приготувати з курячого фаршу: оригінальні страви, які оцінять навіть гурмани
Ласунам радимо пекти подвійну порцію. Адже з'їдається печиво – оком не втигнете змигнути!
Рецепт печива із шоколадною крихтою
Час: 1 година
Порцій: 4
Чудовий десерт / Фото pinterest
Інгредієнти:
- 200 грамів вершкового масла;
- 280 грамів пшеничного борошна;
- 100 грамів дрібного цукру;
- 2 чайні ложки ванільного екстракту;
- 2 яйця;
- дві дрібки солі;
- 1 чайна ложка пекарського порошку;
- 100 грамів молочного шоколаду.
Приготування:
- Вершкове масло розітріть із цукром, додайте 2 чайні ложки ванільного екстракту та інші сухі інгредієнти (в останню чергу – дрібно нарізаний молочний шоколад).
- Ложкою викладіть на деко кульки тіста й кожну злегка приплюсніть.
- Відправте їх до попередньо розігрітої до 190 градусів духовки й випікайте приблизно 12 хвилин (до золотавого кольору).
- Готове печиво перекладіть із дека на решітку, а коли повністю остигне – до герметичного контейнера.
Смачного!