Соковиті рублені котлети з курячого філе – ідеальний варіант до столу та чудова альтернатива звичайним з фаршу. Вони швидкі у приготуванні та не потребують особливих навичок на кухні.

Читайте також Без зайвої метушні: готуємо поживний кіш з броколі та лососем

Подавайте рублені котлети з курятини до гарніру з картоплі, відварених макаронів чи гречки, або з овочевими асорті. Також до страви можна приготувати цікавий соус. Наприклад, дзадзикі або томатний.

Рецепт рублених котлет з курятини

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  • Наріжте куряче філе дрібними кубиками. Аналогічно наріжте овочі: помідор, солодкий перець. Дрібно насічіть кріп.
  • Окремо змішайте яйця, борошно, натертий на дрібну тертку часник, сметану, зелень. Додайте нарізане куряче м'ясо, овочі та кукурудзу. Натріть до маси твердий сир і все перемішайте. Присмачте все спеціями.
  • Розігрійте сковорідку з олією на середньому вогні. Викладайте котлети столовою ложкою, трішки розрівняйте та обсмажуйте з обох сторін до золотистої скоринки.
  • Начинку в котлетах можна змінювати: додавати інші овочі замість запропонованих. Орієнтуйтеся на власні бажання.

Смачного!